2025-01-19

Felicitare cu inimioare. TC01-t4

Modelul de felicitare l-am văzut pe yt, la un moment dat, cu alta ocazie, dar nu-l mai găsesc = am făcut ce mi-am amintit, pentru a prezenta ceva la tema 4 din jocul Transformări creative, ianuarie 2025: Fii creativ! (tema la alegere, folosind materialele lunii: hârtie de ambalat, folii pentru flori, staniol și alte ambalaje de la bomboane și/sau ciocolata, dar fara cutii).

Îmi imaginez că ceea ce am făcut e o mică valentină, de oferit in 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților

Felicitare din carton ciclamen cu inimioare roșii și albe decupate din folie pentru buchet flori

Felicitarea cu inimioare pe care am făcut-o (10/8 cm) are numai inimioarele decupate din rămășițele rămase de la folia care a învelit cândva un buchet de flori - folie roșie pe o parte, alba cu ceva modele roșii pe cealaltă parte.

Felicitare cu inimioare din staniol și decupaj in forma de inima

Un dreptunghi de carton ciclamen îndoit la mijloc, cu un decupaj arc de cerc pe copertă. Pe marginea acestui semicerc am lipit inimioarele. În stânga sus am decupat o inimă și am lipit lângă o inimioare de folie. Ceva mai jos am lipit o inimioara roz (autoadeziva) cu sclipici (din setul primit de la gazda jocului, Mihaela). 

Felicitare din carton ciclamen și alb, evitata cu inimi decupate din staniol roșu și alb

In interior am lipit un pătrat din carton alb (luat din cutia unei ciocolate cu tableta deja porționată - nu se pune ca ambalaj, in context).

Pe acest carton alb am trasat trei linii cu o carioca roșie, la capătul cărora am lipit câte o inimioara decupata din restul de folie de la buchetul de flori. 

Forma de inima decupata și semicercul sunt conturate cu pix cu gel roz neon.

Fapt divers. Pe la mijlocul anilor 1980 eram posedata de aceasta culoare! Aveam tot ce se poate avea - ca îmbrăcăminte și accesorii in aceasta culoare, in diferite nuanțe. Sigur că nu mă îmbrăcam din cap până în picioare în ciclamen! M-a ținut câțiva ani chestia cu ciclamenul. Lucrând aceasta felicitare mi-am amintit cât de des am purtat aceasta culoare și de ce mi-a plăcut: e o culoare care inspiră veselie (in capul meu; habar nu am de simbolistica acestei culori - poate incerc sa aflu, de curiozitate). In timpul acestui joc am mai folosit carton de aceasta culoare, dar nu mi-am amintit obsesia. Hm.

10 comentarii:

1. Am incercat si eu. Nu credeam ca va fi atat de simplu. Totul este sa nu uit la ce postare l-am pus. Luminile din ultima imagine m-au dus cu gandul tot la o cutiuta, insa m-am pacalit. Erau umbre. imi place ideea si cu lipiri si cu taieturi. Cam fug de taieturi, daca nu am perforator... Si mie imi plac culorile, desi am inceput sa le apreciez mai tarziu. Arata vesel felicitarea ta. Va fi cu siguranta primita cu multa bucurie. Pupici si o duminica placuta in continuare, Diana draga!❤️😘

RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate fi pus la toate postările jocului - daca vrei (= așa nu uiți) 😊 Cel puțin, așa cred, că poate fi inserat codul.
      Mi-a plăcut cum s-a reflectat culoareaa roz in satinul alb (ultima foto).
      Înțeleg de ce fugi de tăieturi. 😃 Până am reușit să "netezesc" conturul inimii a durat ceva.
      Deja știu cui o voi oferi. Jar mănâncă daca are ceva de comentat. 😊
      Mulțumesc, Suzana draga! 😘💗 Seara frumoasa! Pupici!

Ștergere
    2. Am pus poza postarii la care am pus codul, in coloana din dreapta. Asa stiu unde sa caut! A fost singura idee...😃

Ștergere
    3. Buna idee! Simplu și rapid de găsit postarea in cauză! 😊

Ștergere
  2. ooo, chiar draguta! Ce de inimioare! Nu mai e mult pana de Dragobete sau Sf. Valentin. Sa stii ca o sa fac si eu o felicitare sa o inscriu aici la tine ☺ Cu mare drag ♥
    Pupici si imbratisari, de la trio pentru quattro 😘🐾🍀💖💐

RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur să știu că îți place! 🌹 Mi-a reușit mai bine decât mă așteptam. 😃
      Noi te așteptăm cu drag să te joci! 💗
      E tabelul de la Transformări creative, ianuarie, și materialele sunt ambalaje (hârtie de împachetat), folie pentru flori, staniol, hârtie de la bomboane, ciocolata s.a. (fără cutii)
      Ce înscrii aici apare și la MNiko in Galerie, și la Suzana - apare la cine a scris codul la finalul postării; altfel spus, poți avea acest tabel și la tine daca vei copia codul și îl vei lipi la finalul postării.
      Mulțumesc! Îmbrățișări și gânduri bune și de la noi pentru voi! 💞🐾🌹🍀💐💖

Ștergere
  3. Cît de bine și-a ieșit această felicitare. Chiar că e o micăvalentina superbă. felicitări.
    Si eu am fost fanul culorii, doar că eu imi îmbrăcam fetele, nu pe mine.

RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc pentru apreciere! 🌹
      Haha! 😃 Buna treabă! Altfel spus: și ele au fost fane, altfel cred că ar fi făcut "mofturi". 😊

Ștergere
  4. Wow. Super felicitarea! Imi place foarte mult!
    Am purtat de revelionul care tocmai a trecut o rochie in culoarea aceasta.
    Spor si inspirație in continuare. Pupici

RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Suuuuperba trebuie sa fi fost! 😍 Adesea, la astfel de petreceri, cele mai multe aleg rochii "de seara" negre - o culoare vie devine... electrizanta prin contrast. Să-ți tfie tot anul plin de culori vesele, de bucurii! Pupici. 💗
      Mulțumesc! 🌹

Ștergere

Va multumesc ca sunteti aici! Comentariile scrise dupa 14 zile de la publicarea articolului vor fi moderate. Mulțumesc pentru înțelegere.