2025-09-30

Eticheta in forma de inima. TC09-t3

În 29 septembrie, an de an, e marcată Ziua Mondială a Inimii - eveniment menit prevenirii bolilor cardiovasculare, despre care se spune că ucid foarte mulți oameni, zilnic.

Pentru tema trei, septembrie, în jocul Transformări creative, am ales să simbolizez Ziua Inimii printr-o inimă din plastic auriu și două bucăți de carton.

Două forme de inimi din carton (bleumarin și roz) și una din plastic auriu, cu șnur bleu și fluturași colorați

Materialul lunii este plasticul
- orice obiect de plastic poate fi folosit pentru un obiect nou, pentru a fi transformat în altceva etc., dând astfel o nouă viață unor obiecte care altfel ar fi aruncate. Altfel spus, un pic forțat, păstrăm vie inima unor obiecte. 😊

Din ambalajul unor bomboane an decupat inima centrală.

Ambalaj bomboane din plastic auriu, sub forma de inimă

Două rămășițe de carton (bleumarin și roz) sunt decupate in formă stilizată a inimii - dimensiuni ușor diferite. Inima roz, măsurată în partea cea mai lată, are circa 8,5 cm; înălțimea e de 8 cm.

Inima din carton roz, cu șnur bleu și fluturaș din carton verde

Șnurul bleu de la o pungă pentru cadouri e lipit între doi fluturași decupați de pe o etichetă - am apelat la ajutorul fluturilor pentru că am perforat greșit eticheta formată din trei inimi suprapuse.

2 comentarii:

1. Vad ca intreaga cutie era inimioara. Ceea ce a ramas mai poate fi folosit? Poate fi tot un accesoriu de brad aceasta creatie? Imi place succesiunea de culori. Felicitari, Diana draga! Inima mea e neteminata...
    Pupici si noapte buna!❤️😘

RăspundețiȘtergere
  2. Eticheta este peefecta ! Ce inspirata ai fost sa nu arunci ambalajul de la bomboane! Felicitari!
    Pupici si imbratisari de la trio pentru Quattro 😘🍀🐾💞🫶🏻🤗

RăspundețiȘtergere

Va multumesc ca sunteti aici! Comentariile scrise dupa 14 zile de la publicarea articolului vor fi moderate. Mulțumesc pentru înțelegere.

Transformări creative:

Tablou cu pui de caine. TC09-t1