2025-09-30

Suport din plastic pentru bureti. TC09-t4

Suportul din imaginea de mai jos îl am în minte de mai mult timp, și l-am făcut acum pentru luna septembrie, tema patru - Fii creativ! (2) - in jocul Transformări creative. Materialul lunii: plastic.

Suport din plastic alb cu model cap de pisică pentru bureți

Modelul l-am văzut cândva pe YT, și am copiat pisica. Suportul e decupat dintr-un bidon in care a fost lapte. Nu sunt tocmai precise tăieturile, dar "din avion nu se văd".
Pe o latură a bidonului am copiat capul de pisică apoi am decupat forma cu tot cu fundul bidonului, obținând suportul pentru bureți. Baza suportului e lungă de 11 cm, lată de 8,5 cm și înaltă de 4,5 cm. Cu tot cu imaginea pisicii suportul pentru bureți are înălțimea de 12 cm.

Bidon din plastic alb din care e decupata forma unui suport pentru bureti

Încă nu m-am învrednicit să lipesc pe faianța din bucătărie cele două cârlige cumpărate special pentru acest suport.

2 comentarii:

1. Ce inseamna sa nu iau lapte. Nu am astfel de materii prime. E tare haios, insa sa stii ca urechile sar in ochi. E adevarat ca interpretez ca este ciufulita... Unde il pui? Baie sau bucatarie? Cred ca vor sta bine buretii paziti de pisicuta.
    Felicitari pentru finalizare, Diana draga! Un octombrie fain!❤️😘

RăspundețiȘtergere
  2. Adevarat, asa cum spune si Suzana, suportul e tare haios! Si foarte practic! Mai ales cand vei lipi de peretele din faianta!
    Pupici si imbratisari de la trio pentru Quattro cu drag 😘🤗🫶🏻🐾💞🥰🍀

RăspundețiȘtergere

Va multumesc ca sunteti aici! Comentariile scrise dupa 14 zile de la publicarea articolului vor fi moderate. Mulțumesc pentru înțelegere.

Transformări creative:

Tablou cu pui de caine. TC09-t1