Tema cu numărul patru, in fiecare lună, e la alegere - Fii creativ! - cât timp e îndeplinită condiția materialului care trebuie recuperat în luna respectivă. În septembrie e despre orice din plastic.
Pentru această temă din jocul Transformări creative am lucrat o mască pentru un ghiveci mai mic - diametrul vasului este de 7 cm; înălțimea e de 12,5 cm.
Dintr-o sticlă de suc am păstrat partea de jos și am tăiat fâșii late de circa 1,5 cm, pe o lungime de circa 9,5 cm.
Am colorat bulinele (ușor concave) existente pe sticla din plastic, apoi am îndoit zece fâșii. La capetele celor zece fâșii ondulate sunt lipite forme din plastic (care ar fi putut deveni cercei - din plastic - cu vreo 20 de ani în urmă).
În interiorul recipientului cu buline e capacul din plastic de la altă sticlă - pentru ca micul ghiveci pentru care am făcut această mască din plastic să fie vizibil. Acum, când scriu, mă gândesc că mai am și altă plantă într-un ghiveci de mărime potrivită și căruia i s-ar potrivi masca cea colorată, dar fără capacul albastru din interior.
Mi s-a părut interesant (să nu zic ciudat) că în interiorul sticlei de suc era lipit ceva ce pot numi celofan - o folie care s-a desprins când am feliat plasticul din care era făcută sticla și pe care, efectiv, am exfoliat-o.
Scoțând respectiva folie plasticul a devenit mult mai moale... Nu prea am reușit o poză clară (mai sus) foliei respective.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Va multumesc ca sunteti aici! Comentariile scrise dupa 14 zile de la publicarea articolului vor fi moderate. Mulțumesc pentru înțelegere.