2025-09-30

Glob din fasii plastic. TC09-t4

Luna aceasta, septembrie, am lucrat mai multe obiecte din plastic, dar nu am reușit să le și prezint, pe măsură ce le finalizam, pentru jocul Transformări creative. Acesta e motivul pentru care am postat mai multe într-o singură zi.

Tema patru e Fii creativ! Globul din fâșii de plastic este al treilea obiect pentru această temă a lunii in care materialul de recuperat e plasticul.

Glob din fâșii tăiate din sticla de plastic, decorat cu paiete divers colorate

Din cea a rămas dintr-o sticlă din plastic am tăiat fâșii late de circa 1,5 cm, apoi le-am lipit cum se vede in imagine.

Cilindru tăiat din sticla de plastic

În interior sunt alte două inele, net mai mici, din același plastic, vopsite cu roșu (vopsea acrilica).

Fâșii din plastic lipite intre ele sub forma de glob

Pe toate inelele globului am lipit paiete verzi, albastre, roșii, argintii; printre paiete am făcut pete cu bronz auriu. Agățătoarea globului e un firicel de ață.

Mă pregătesc pentru împodobirea bradului de Crăciun. 😊

Un comentariu:

1. Tie ti-a iesit mai bine acest glob decat il facusem eu din carton si nu prea mi-a placut. Paietele nu mi le imaginam puse asa. Sunt iar niste obiecte pe care mi-e neclar cum sa le folosesc.
    Parca ma ia cu frig cand ma gandesc ca se apropie finalul anului. Chiar mi-as lua o pauza pana la anul...😊
    Pupici si un octombrie inspirat, Diana draga!❤️😘

RăspundețiȘtergere

Va multumesc ca sunteti aici! Comentariile scrise dupa 14 zile de la publicarea articolului vor fi moderate. Mulțumesc pentru înțelegere.

Transformări creative:

Tablou cu pui de caine. TC09-t1