2025-06-28

Mic borcan cu iepurasi. TC06-t2

Luna iunie s-a prezentat aiuristic bine! Nu zilele de iunie in sine, desigur, ci modul cum s-au desfășurat activitățile zilnice: aiuristic!

Tema doi în jocul Transformări creative, luna iunie, are titlul: Copilărie - o lucrare care să sărbătorească copilul din tine - la 1 Iunie a fost sărbătorită Ziua Copilului. Materialul lunii fiind sticlă/porțelan (sticle, borcane, pahare, căni, farfurii etc.) inspirația mea parcă s-a blocat! Singura idee - și ușor de pus in practică - a fost să decorez un borcănel de la pasta de tomate.

Borcan mic decorat cu decupaje din hârtie

Am lipit pe borcănel trei iepurași - decupați din blocul cu imagini sclipicioase primit de la gazda jocului, și pe care l-am prezentat în postarea despre caseta pentru ouă din polistiren.

Trei iepurași decupați din hârtie și lipiți pe borcan

Și am mai lipit un fluturaș metalic, vernil, decupat dintr-un fost cercel (l-am fixat cu o fâșie de bandă autoadezivă).

Borcan mic decorat cu fluturaș metalic vernil și sclipicios

Din același bloc cu imagini am decupat o pasăre care cântă și trei floricele - le-am lipit pe capac.

Borcănelul nu reprezintă copilul din mine, dar o fac iepurașii! În copilărie, doi iepurași (unul alb și unul gri) au crescut sub ochii mei, practic (când s-au mărit tata i-a dus în satul de unde i-a adus). 

Borcănelul decorat e perfect pentru a păstra in el piunezele - când voi găsi cutiuța cu piuneze.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va multumesc ca sunteti aici! Comentariile scrise dupa 14 zile de la publicarea articolului vor fi moderate. Mulțumesc pentru înțelegere.

Transformări creative:

Mic borcan cu iepurasi. TC06-t2