2025-06-30

Buline aurii pe sticla. TC06-t4

Deși n-am prea avut spor m-am preocupat să lucrez una-alta pentru jocul Transformări creative din iunie. E drept, n-am prea avut idei (dar nici toate cele necesare la îndemână).

Materialul lunii iunie este sticla, iar tema patru este la liber: Fii creativ! Creativ! Uau! Vedeți mai jos ce creativitate am dovedit. Am și cel puțin o scuză pentru ce am reușit să fac: m-am grăbit, pentru că se încheie luna și ideile nu s-au grăbit. Pe o casetă mică din sticlă am colorat buline cu bronz auriu.

Casetă mică din sticlă cu buline aurii pe capac

In urmă cu mai mulți ani am primit de la Nina, una dintre prietenele mamei un set de șase cutiuțe din sticlă (mai am doar patru).

Set de patru cutii mici din sticla, una decorata cu bronz auriu

Le-am primit, cred, pentru că îmi exprimasem admirația pentru ele - erau pe raftul unui dulăpior de pe o terasă și le folosea, între altele, ca scrumieră pentru musafirii care aveau nevoie de una. Am fost foarte bucuroasă când le-am primit, fiind potrivite pentru a depozita inele, pandantive, lănțișoare și alte mărunțișuri de acest gen.

Le numesc casete și le folosesc ca atare, dar, in fapt, n-am idee care este utilitatea lor reală! Dacă aș fi întrebat ce sunt aș fi fost proastă cinci minute; pentru că nu am întrebat... Deh! Hm. Adevărul este că nu mă interesează prea mult utilitatea lor reală, pentru că mi le-am imaginat mici casete pentru ce le folosesc acum. Dar mi-ar plăcea să știu pentru ce sunt, exact - poate fix casete mici sunt. 😃

Două casete din sticla prezentate cu și fără capac, capacul uneia colorat cu auriu

Pe capacul uneia dintre ele am vopsit cu bronz auriu in bulinele adâncite ale modelului, și am colorat cu auriu și protuberanțele de pe lateralele capacului.

Nu le-am vopsit astfel pe toate deoarece am observat că nu se (mai) distinge ușor ce conțin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va multumesc ca sunteti aici! Comentariile scrise dupa 14 zile de la publicarea articolului vor fi moderate. Mulțumesc pentru înțelegere.

Transformări creative:

Mic borcan cu iepurasi. TC06-t2