2025-03-09

Mărțișor fluture fetru.TC02-t2

Fluturele mărțișor din fetru de mai jos e lucrat la începutul lunii martie și poza lui a mai apărut într-o postare.

Acum are o postare numai pentru el deoarece l-am înfrumusețat un pic, urmând ideile oferite de fiordaliso in comentarii - ii mulțumesc.

I-am cusut paiete - două verzi și două roz (nu prea se disting culorile in poza) și mărgeluțe de nisip: patru roșii (pe paiete) două albe și trei maro (pentru cap), șapte mărgeluțe cilindrice din sticlă pentru corp. Încă nu știu ce material să lipesc pe dos, să nu se vadă cusăturile.

Majoritatea mărgeluțelutelor pe care le folosesc in diverse ocazii sunt recuperate de pe la brățări, șiraguri de mărgele, descusute de pe haine etc.

Fluture din fetru roz, cu mărgeluțe și paiete, pe carton verde inchis

Nu este o temă pentru luna in curs, dar regulamentul jocului Transformări creative permite înscrierea unor lucrări într-un tabel suplimentar: când nu am reușit să lucrăm la timp sau când, mai apoi, am lucrat ceva care să se potrivească unor teme din lunile anterioare.

Mărțișorul fluture se potrivește temei doi din luna februarie, când materialele propuse au fost textilele: resturi material, materiale recuperate de la altceva, fetru etc.

Pentru înscrierea postării în tabelul suplimentar:

e necesar (in postare) link-ul general al jocului, începutul, altfel spus:

Chiar dacă nu-i minunat 😊 arată mult mai vesel fluturașul, mai sclipicios.

4 comentarii:

1. Foarte frumos! Vai si ce migalos! Cu strasuri, e superb!
    Felicitari, Diana draga!
    Pupici si imbratisari de la trio pentru Quattro 😘🍀🐾💞🫶🏻🤗. O duminica seara minunata!

RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că îți place, Carmen dragă! 🌹 Mi-au fost utile indicațiile Pompiliei. 😊
      Mulțumesc! Seară bună in continuare și pentru tine!
      Îmbrățișări și gânduri bune de la quattro pentru trio! 😘🐾💞🌷💗🍀💖

Ștergere
  2. Arată mai bine varianta imbunătățită! Nu aș fi avut răbdare să cos mărgeluțele...bine, în ultimul timp stau cam prost cu răbdarea:)))
    Seară frumoasă să ai! Pupici.

RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-i așa?! 😊 Eeee, câteva mărgeluțe, acolo, e simplu.
      Cred că e mai greu cu timpul, la tine, de aceea s-a diminuat și răbdarea. 😊
      Mulțumesc, la fel! Pupici 💗

Ștergere

Va multumesc ca sunteti aici! Comentariile scrise dupa 14 zile de la publicarea articolului vor fi moderate. Mulțumesc pentru înțelegere.

Transformări creative:

Cosulet cu pui si albina. TC03-t2