Fluturele mărțișor din fetru de mai jos e lucrat la începutul lunii martie și poza lui a mai apărut într-o postare.
Acum are o postare numai pentru el deoarece l-am înfrumusețat un pic, urmând ideile oferite de fiordaliso in comentarii - ii mulțumesc.
I-am cusut paiete - două verzi și două roz (nu prea se disting culorile in poza) și mărgeluțe de nisip: patru roșii (pe paiete) două albe și trei maro (pentru cap), șapte mărgeluțe cilindrice din sticlă pentru corp. Încă nu știu ce material să lipesc pe dos, să nu se vadă cusăturile.
Majoritatea mărgeluțelutelor pe care le folosesc in diverse ocazii sunt recuperate de pe la brățări, șiraguri de mărgele, descusute de pe haine etc.
Mărțișorul fluture se potrivește temei doi din luna februarie, când materialele propuse au fost textilele: resturi material, materiale recuperate de la altceva, fetru etc.
Foarte frumos! Vai si ce migalos! Cu strasuri, e superb!
RăspundețiȘtergereFelicitari, Diana draga!
Pupici si imbratisari de la trio pentru Quattro 😘🍀🐾💞🫶🏻🤗. O duminica seara minunata!
Mă bucur că îți place, Carmen dragă! 🌹 Mi-au fost utile indicațiile Pompiliei. 😊
ȘtergereMulțumesc! Seară bună in continuare și pentru tine!
Îmbrățișări și gânduri bune de la quattro pentru trio! 😘🐾💞🌷💗🍀💖
Arată mai bine varianta imbunătățită! Nu aș fi avut răbdare să cos mărgeluțele...bine, în ultimul timp stau cam prost cu răbdarea:)))
RăspundețiȘtergereSeară frumoasă să ai! Pupici.
Nu-i așa?! 😊 Eeee, câteva mărgeluțe, acolo, e simplu.
ȘtergereCred că e mai greu cu timpul, la tine, de aceea s-a diminuat și răbdarea. 😊
Mulțumesc, la fel! Pupici 💗