Culoarea verde este între preferatele mele la haine și accesorii. Accesoriile îmi plac mult - in special brățările, dar și pandantivele. Am pandantive din multe feluri de materiale și acum m-am întrebat: de ce nu și unul din hârtie, mai ales că materialul pentru luna iulie, în jocul Transformări creative este hârtia: cărți, ziare, reviste, prospecte, caiete scrise etc?
Tema unu este un obiect 2D, și pandantivul mi s-a părut potrivit. M-am cam grăbit cu lucratul pandantivului, dar nefiind ceva sofisticat aș zice că a ieșit destul de bine, chiar dacă fâșiile obținute din tuburi de hârtie nu sunt aliniate perfect.
După ce am înfășurat tuburile turtite am lipit capătul, apoi am dat cu lipici pentru puzzle pe ambele fețe. Când lipiciul s-a uscat (circa juma' de oră), am pătat ici, colo cu bronz auriu și am lăcuit pandantivul (cu lac transparent pentru unghii).
In total, am lucrat la acest pandantiv circa două ore, cu tot cu timpul necesar uscării lipiciului și lacului (dar nu am făcut poze in timpul lucrului - ar fi durat mai mult).
Raman cu gura cascata! Ce bijuterie frumoasa ai reusit, Diana draga, doar din hartie?! Jos palaria! Daca nu spuneai ce si cum, nu ma prindeam! Foarte faine si nuanțele de verde si auriu. Felicitari!
RăspundețiȘtergerePupici si imbratisari de la trio pentru Quattro cu drag 😘🤗🫶🏻🐾💞🥰🍀
Îți mulțumesc pentru complimente, Carmen dragă! 🌹Azi i-am făcut inaugurarea! 😃 Se prezintă bine și la căldură! 😊
ȘtergereÎmbrățișări cu drag de la quattro pentru trio! 😘🐾💞🍀💕🌷💗🍀🍉
A beautiful piece of jewel very well done. This Green color is so nice.
RăspundețiȘtergereThank you for your appreciation! 🌹
ȘtergereArata foarte boho-chic, si nu as fi zis ca nu l-ai vopsit cu verde. Felicitari, ti-a iesit o bijuterie frumoasa! Oare nu ai nevoie si de niste cercelusi verzi? :))))
RăspundețiȘtergereHaha! Gând la gând, cu bucurie! M-am gândit și la cercei! 😃 Nu am nici toarte și nici sârma potrivită pentru toarte. Sper să nu rămână doar in proiect cerceii din hârtie. 😊
ȘtergereÎți mulțumesc pentru compliment! 💗
Nu mi-am imaginat un pandant in felul acesta. Are dreptate Pompilia. Sa iti faci si cercei, sa fie un set. Imi place mult culoarea deverde cu auriu. Este o combinatie eleganta. Felicitari, Diana draga! Inspiratii pe mai departe, ca si pe mine m-ai inspirat. Pupici!❤️😘
RăspundețiȘtergereM-am gândit - automat, aș zice 😊 - și la cercei, dar nu am sârma potrivită pentru "agățătoare" (e pe undeva, dar nu știu unde, deci... n-am).
ȘtergereMulțumesc pentru complimente, Suzana dragă! 💞😘 Spor la materializat idei! Pupici!