Culoarea verde este între preferatele mele la haine și accesorii. Accesoriile îmi plac mult - in special brățările, dar și pandantivele. Am pandantive din multe feluri de materiale și acum m-am întrebat: de ce nu și unul din hârtie, mai ales că materialul pentru luna iulie, în jocul Transformări creative este hârtia: cărți, ziare, reviste, prospecte, caiete scrise etc?
Tema unu este un obiect 2D, și pandantivul mi s-a părut potrivit. M-am cam grăbit cu lucratul pandantivului, dar nefiind ceva sofisticat aș zice că a ieșit destul de bine, chiar dacă fâșiile obținute din tuburi de hârtie nu sunt aliniate perfect.
După ce am înfășurat tuburile turtite am lipit capătul, apoi am dat cu lipici pentru puzzle pe ambele fețe. Când lipiciul s-a uscat (circa juma' de oră), am pătat ici, colo cu bronz auriu și am lăcuit pandantivul (cu lac transparent pentru unghii).
In total, am lucrat la acest pandantiv circa două ore, cu tot cu timpul necesar uscării lipiciului și lacului (dar nu am făcut poze in timpul lucrului - ar fi durat mai mult).
Raman cu gura cascata! Ce bijuterie frumoasa ai reusit, Diana draga, doar din hartie?! Jos palaria! Daca nu spuneai ce si cum, nu ma prindeam! Foarte faine si nuanțele de verde si auriu. Felicitari!
RăspundețiȘtergerePupici si imbratisari de la trio pentru Quattro cu drag 😘🤗🫶🏻🐾💞🥰🍀
A beautiful piece of jewel very well done. This Green color is so nice.
RăspundețiȘtergere