Îmi plac bufnițele! Când am ocazia mai confecționez câte una (când e ceva simplu). Cea din fotografiile de mai jos e lucrată din tuburi din hârtie obținute din diferite reviste cu integrame, răsucite pe un ac de tricotat de 4½.
Bufnița este al doilea obiect pentru tema unu. Prin regulament, e posibilă înregistrarea mai multor link-uri pentru diferite obiecte la aceeași temă. E posibilă și înscrierea aceluiași link, de mai multe ori, când mai multe obiecte la aceeași temă sunt prezentate în aceeași postare (se alege altă imagine).
Tuburile le aveam, așa că realizarea bufniței a durat circa o oră (și ceva). Am turtit tubulețele apoi le-am înfășurat astfel încât să obțin cele trei rotunduri: corpul ( diametru 12 cm) și ochii (diametru 6 cm).
După ce am terminat de înfășurat am întins lipici pentru puzzle pe toate piesele, și pe o parte și pe cealaltă, pentru rezistență mai mare.
Picioarele sunt făcute dintr-un tub lung de 16 cm și turtit numai la mijloc, unde l-am lipit de corpul bufniței. Pentru urechi am folosit două tuburi lipite, să obțin o lungime potrivită (26 cm); l-am turtit și l-am îndoit astfel încât să obțin o formă (stilizată) a urechilor.
Cat e de dragalasa! Ce privire galesa are...imi plac tare mult bufnițele si aceasta a ta e foarte reușită! Felicitari!
RăspundețiȘtergerePupici si imbratisari de la trio pentru Quattro cu drag 😘🤗🫶🏻🐾💞🍀🌞🌻💓 Un weekend placut!