2025-10-07

Bratara metalica in fir de ata. TC02-t4

În luna februarie materialele lunii au fost textilele, inclusiv diverse fire rămase de la alte proiecte sau recuperate de la diverse.

Brățară metalică înfășurată în ață verde și în ață aurie, cu mărgele verzi

Firele pe care le-am folosit pentru a înfășura brățara pe care o prezint la tema patru: Fii creativ! (2) din jocul Transformări creative sunt recuperate din fuste pe care le-a croșetat mama cândva - această postare este înscrisă în tabelul suplimentar, unde sunt înscrise postările despre obiectele lucrate după ce luna in curs s-a încheiat. Cred că s-ar potrivi și la tema unu - 2D - dar e mai sigur la 4. 
E necesar și link spre prima postare din an: https://mniko.blogspot.com/2025/01/trasnformari-creative-2025.html

Etape înfășurare brățară metalică in fire textile, verde și auriu

E simplu de făcut: pe cercul metalic am înfășurat fir lânos, verde cu ușoare sclipiri argintii, și fir auriu.

Pe firul auriu, la distanță de circa 4 cm am fixat (cu noduri) mărgeluțe verzi. Alte trei mărgele verzi și rotunde sunt prinse în firul înfășurat pe brățara metalică.

Brățară și colier din fire verzi cu mărgele atașate

M-am gândit la o astfel de brățară pentru a se potrivi cu șnurul primit de la Rux (Copilărim). Se potrivesc aproximativ, dar se potrivesc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va multumesc ca sunteti aici! Comentariile scrise dupa 14 zile de la publicarea articolului vor fi moderate. Mulțumesc pentru înțelegere.

Transformări creative:

Două fețe zâmbitoare din tub carton. TC10-t3