În luna februarie materialele lunii au fost textilele, inclusiv diverse fire rămase de la alte proiecte sau recuperate de la diverse.
Firele pe care le-am folosit pentru a înfășura brățara pe care o prezint la tema patru: Fii creativ! (2) din jocul Transformări creative sunt recuperate din fuste pe care le-a croșetat mama cândva - această postare este înscrisă în tabelul suplimentar, unde sunt înscrise postările despre obiectele lucrate după ce luna in curs s-a încheiat. Cred că s-ar potrivi și la tema unu - 2D - dar e mai sigur la 4.
E necesar și link spre prima postare din an: https://mniko.blogspot.com/2025/01/trasnformari-creative-2025.html
E simplu de făcut: pe cercul metalic am înfășurat fir lânos, verde cu ușoare sclipiri argintii, și fir auriu.
Pe firul auriu, la distanță de circa 4 cm am fixat (cu noduri) mărgeluțe verzi. Alte trei mărgele verzi și rotunde sunt prinse în firul înfășurat pe brățara metalică.
M-am gândit la o astfel de brățară pentru a se potrivi cu șnurul primit de la Rux (Copilărim). Se potrivesc aproximativ, dar se potrivesc.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Va multumesc ca sunteti aici! Comentariile scrise dupa 14 zile de la publicarea articolului vor fi moderate. Mulțumesc pentru înțelegere.