2025-10-06

Mini tablou rotund cu rama aurie. TC09-t1

Am cam pierdut șirul temelor. Am lucrat câte ceva pentru fiecare temă, dar greu am reușit/reușesc să și public.

Tema unu din jocul Transformări creative - septembrie - este un obiect 2D din plastic sau cu plastic provenit de la alte obiecte sau obținut prin transformarea a ceva din plastic.

Am mai făcut un tablou cu un câine pentru aceeași temă, dar acum tabloul e mini, e rotund, e cu ramă aurie din plastic și câinele e din rasa Lup (doar portret de data aceasta).

Mini tablou rotund cu rama aurie și portret câine pe fond roșu

Am tăiat diagonala cataramei, am completat cu bronz auriu pe unde s-a cojit pojghița aurie.

Catarama rotundă, aurie, din plastic

Pe o bulină din carton roșu am lipit imaginea capului de câine, apoi am lipit catarama pe cartonul roșu. Pe verso e lipit un fir de ață - agățătoare.

Catarama rotundă aurie, rotund din carton roșu, portret de câine decupaj

De când cu luna august, unde era despre dopuri și capace, pare că am rămas cu un reflex pentru mini tablouri cu câini (și pisici, probabil).

Această postare e înscrisă în tabelul suplimentar - fapt pentru care e necesară și trimiterea către postarea principală:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va multumesc ca sunteti aici! Comentariile scrise dupa 14 zile de la publicarea articolului vor fi moderate. Mulțumesc pentru înțelegere.

Transformări creative:

Două fețe zâmbitoare din tub carton. TC10-t3