2025-10-28

Un suport din tub de carton. TC10-t4

Luna aceasta am avut spor la lucru, dar mai puțin spor la scris - e ușor de lucrat "printre picături", dar mai greu de scris in aceleași condiții..

In jocul Transformări creative, materialele lunii sunt tuburile din carton. La tema patru e Fii creativ! Cu suportul pentru... încă nu știu ce nu aș zice că sunt foarte creativă, dar am eliberat un plic de unele resturi de hârtie colorată. 

Tub din carton cu aplicatii din hârtie colorată și desene

Materiale folosite pentru suportul cilindric

Tub de carton de la prosoape din hârtie, resturi de hârtie colorată, cartonașe desenate/pictate (făcute cu ocazia provocării "o sută de miniaturi"), șervețel, carton embosat (dintr-o cutie de bomboane), adeziv.

Mod de lucru

"Mod de lucru"! De parcă ar fi mare filosofie ce am făcut și nu se înțelege din imagini - dar sună bine. 😊

Asamblare suport cilindric din tub de carton

Tubul din carton l-am învelit, la întâmplare, folosind adeziv tip prenadez, cu rămășițe de hârtie colorată. Fundul suportului e o bulină din carton embosat învelită în șervețel și fixată cu prenadez. Pe tub am lipit câteva din miniaturile lucrate.

Tub din carton învelit în bucățele de hârtie colorată și mini desene

Acest suport e a doua intrare pentru tema patru. Cred că voi folosi pentru pensule acest suport sau pentru ceva plante uscate.

Un comentariu:

1. Molto vivaci e utili, questi recipienti trasmettono un senso di allegria, con i loro spettacolari colori.
    Un caro saluto

RăspundețiȘtergere

Va multumesc ca sunteti aici! Comentariile scrise dupa 14 zile de la publicarea articolului vor fi moderate. Mulțumesc pentru înțelegere.

Transformări creative:

Două fețe zâmbitoare din tub carton. TC10-t3