2025-02-24

Inimi ochioase, felicitare.TC02-t3

Tot o felicitare la tema trei din luna februarie pentru care materialele sunt: resturi textile, modificări textile, fire, fetru etc. - cerință in jocul Transformări creative 2025.

Tema trei este intre cele obligatorii, să zic așa: ceva care marchează o sărbătoare din luna respectiva; in februarie este despre Sfatul Valentin și/sau Dragobete. Am ales "și", prin urmare, mai jos este o felicitare pe care o "dedic" de Dragobete (24 februarie). Pentru Sfântul Valentin (14 februarie) am făcut la timpul potrivit.

Felicitare din carton auriu și portocaliu cu inimi roșii pufoase

Materiale utilizate la felicitarea cu inimi ochioase

Material sintetic roșu, ușor pufos, recuperat de la niște papuci casa vechi care au fost purtați foarte puțin (spre deloc) și care ocupau spațiu degeaba.

Carton portocaliu cu încrustații vagi; carton auriu de la o cutie cu bomboane; ochi din plastic, sclipici roșu; patru inimi cu sclipici, autoadezive; adeziv tip prenadez și lipici.

Unelte necesare: foarfeca; pensula (sau o "tijă") pentru aplicarea adezivului; pix cu gel auriu.

Cum am lucrat felicitarea cu inimi

Am decupat cartonul portocaliu in dimensiunile unei cărți poștale și peste acesta am lipit cartonul auriu; cartonul portocaliu e rotunjit la colturi la fel că cel auriu (care era rotunjit din fabricație)

Carton portocaliu și carton auriu, inimi decupate din material roșu pufos, resturi de material cu blăniță roșie sintetica

După ce am desfăcut un papuc de casă roșu am decupat două inimi - pe care am lipit ochii autoadezivi și câte o gură decupata din același material dar lipit pe dos, să nu fie pufos și să se distingă mai clar. 

Inimile sunt lipite pe cartonul auriu - carton pe care l-am conturat cu pix cu gel auriu. La două dintre colțurile cartonului roșu am pus un pic de lipici lichid și am presărat sclipici roșu.

In fotografii nu am reușit să redau "puful" materialului din care am decupat inimile!

💗 Dragobete cu bucurie! 💗

4 comentarii:

1. Felicitarea asta a ta are un aspect de dulce, de cremă de budincă decorată cu inimioare. Mai ca aș intinde mana prin ecran sa o gust.

RăspundețiȘtergere
  2. Am vazut recent in vitrina unei cofetarii niste ornamente pe un tort patratos si, daca nu spunea Niko, nu cred ca m-as fi gandit la asa ceva. Arata atat de vesela felicitarea, incat sunt convinsa ca va aduce o mare bucurie. Mi-am imaginat papuceii si am ras gandindu-ma cum zburdai cu ei prin casa.
    Felicitari pentru compozitia pufoasa, Diana draga! Foarte 'ochioasa'!
    Pupici si o saptamana faina!❤️😘

RăspundețiȘtergere
  3. ce titlu haios ai gasit, Diana draga! ☺☺☺ vai, ce m-am amuzat! Dar l-ai ales perfect! nici ca se putea mai potrivit! ♥♥
    Uite ca o felicitare cu inimi am si eu, ia sa o pun acum, ca am lucrat-o cu drag pentru prietenul Ralucai, saptamâna trecuta a fost ziua lui. Na, nu are legatura cu Dragobete, dar e cu inimioare... se pune, nu? ;-)
    Pupici si imbratisari, de la trio pentru quattro 😘🐾💕💐💞☕💗

RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ah, acum am citit... cu fetru, mat.textile... Nu, nu pot sa o pun la jocul vostru, ca eu am facut-o din hartie, carton si culori sclipicoase. Deci, renunt! Pupici

Ștergere

Va multumesc ca sunteti aici! Comentariile scrise dupa 14 zile de la publicarea articolului vor fi moderate. Mulțumesc pentru înțelegere.

Transformări creative:

Floare cusuta pe carton. TC02-t1