2024-07-03

Un pantof barbatesc pe masa. TC4-01

In luna ianuarie, când sa mă dau rotunda că sunt creativa, poc! laptopul zice (în stilul lui) să-i dau pace! Și m-am ales c-o lungă ședere pe tușă. In 18 ianuarie (pe acolo, circa) priveam luuung, cu ochi triști, imagini înțepenite pe ecran. Ziceam c-o rezolv repede. Ahaaa! Atâta am ales până am cules... o tableta (un fel de telefon mare) Na, belea! Mi-a trebuit vreo luna să învăț să lucrez cu ea. Și, uite-asa, am fost restantă la jocuri câteva luni. Aceasta e o postare pentru luna ianuarie, tema 4 - Fii creativ! - in jocul Transformări creative 2024. Materialul primei luni din an: hârtie de împachetat. 

Am confecționat un pantof suport pentru șervețele. Mi s-a părut amuzantă ideea, li s-a părut și altora.

Văzut dintr-o parte:

Suport pentru șervețele, din carton lăcuit, sub forma de pantof

Văzut din cealaltă parte:

Pantof pe masa - suport pentru servetele

Nuuuu, nu e mai puțin igienic decât oricare alt suport pentru șervețele. După ce am decupat forma de pantof și toate celelalte părți de care am avut nevoie - inclusiv cartonul pe care am lipit hârtia - am dichisit hârtia pe unde se stricase, am șters cu vata umezita in spirt, apoi le-am calcat, rand pe rand (cu fierul de calcat!) 😊 între două bucăți de pânză.

Etape confecționare suport din carton, pentru șervețele, sub forma de pantof barbatesc

Toate aceste forme decupate de pe punga (era și o gheată pentru femei, dar deloc potrivită pentru ce voiam) le-am conturat pe carton și mai apoi le-am lipit. Am făcut talpa mai mult dreptunghiulara decât cum arată o talpa pentru că a fost mai ușor la lipit părțile între ele.

Pe toate margini!e pantofului suport pentru șervețele am pus silicon auriu cu sclipici, sa mascheze marginile inestetice. Ansamblul l-am lăcuit mai apoi cu lac transparent - suportul poate fi spălat, dar nu lăsat ud = șters imediat.

Pozele din colaj sunt făcute inițial cu telefonul, în ianuarie, și pozate pozele din telefon zilele trecute. Primele două poze sunt recente, făcute cu tableta.

Am lucrat și o pungă decorata cu bufnita, dar adaug in tabelul suplimentar și pantoful de așezat pe masa. E făcut din punga de hârtie în care au fost împachetate niste cizme. Hm. Dacă e punga... nu prea e hârtie de împachetat, dar se împachetează (se ambalează) lucruri și în pungi. Acum... îmi găseam argumente pentru folosirea pungilor de ambalat confecționate din hârtie.

4 comentarii:

  1. Vai... cat de tare!! Deci partea imprimata cu pantofof, sincer, initial ma gandeam „oare a refolosit o jumatate dintr-un pantof????” :O. Pe bune - la prima vedere e atat de realist!!
    Si nu vazusem inca ce ai scris.
    Foart foarte tare :D Si haios si de efect :*
    Super :D

    Pup!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă amuză de cate ori îl văd pe masa! 😊 Pot doar sa mă bucur că și tu îl vezi haios. 🌹 Desenul de pe ambalaj e foarte "realist" - cred că ar fi fost puțin probabil să nu rămână așa și sub forma de suport (mai ales văzut din partea din prima poza, plus lacul)
      Mulțumesc! 💞
      Pupici! 😘

      Ștergere
  2. Deci... daca nu vedeam exact etapele de creatie, eram sigura ca e un pantof pe care l ai taiat si adaptat. Un look perfect de pantof de piele, felicitari Diana draga!
    Pupici si imbratisari de la Trio pentru Quattro 😘🤗💞🐾🫶🏻🍀

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți mulțumesc, Carmen draga! 💗
      Când l-am văzut pe ambalaj m-am gândit imediat în ce l-aș putea transforma. 😊 Mă bucur că îți place și ție ceea ce am reușit.
      Îmbrățișări și pupici de la quattro pentru trio! 💞🐾😘🍸💗

      Ștergere

Va multumesc ca sunteti aici! Am ales "moderare comentarii" pentru a fi sigura ca nu omit vreunul.